Πιστοποιητικά

 

 
 
 
 
 
 

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ SERVICE

Η εταιρία κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου ALKAT-ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ, μετά την εγκατάσταση των κουφωμάτων σε πλήρη λειτουργία στην κατοικία που βρίσκεται στην ιδιοκτησία του και κατά την παραλαβή και αποπληρωμή των κατασκευών από τον ιδιοκτήτη, παρέχει την παρακάτω εγγύηση για τα κουφώματα και την εργασία:

  1. 10-ετή εγγύηση για την ποιότητα των υλικών, της κατασκευής, την ποιότητα των προφίλ αλουμινίου και το χρώμα*
  2. 10-ετή εγγύηση για τη σωστή λειτουργία των μηχανισμών και όλων των εξαρτημάτων του κουφώματος
  3. 10-ετή εγγύηση για τη σωστή λειτουργία και στεγανότητα (αέρας - νερό) των κουφωμάτων
  4. 5-ετή εγγύηση για τα διπλά τζάμια
  5. 5-ετή εγγύηση για τη σωστή λειτουργία των ρολών, 5-ετή εγγύηση για τα μοτέρ των ρολών και 2-ετή εγγύηση για τις αντικουνουπικές σήτες

Η εταιρεία, έχοντας εξασφαλίσει την τεχνική υποστήριξη εντός των δικτύων της, αναλαμβάνει την ευθύνη για το σέρβις των κατασκευών της.

Η εταιρεία επίσης αναλαμβάνει το κόστος των εξαρτημάτων του σέρβις, σε περίπτωση που η αντικατάσταση δεν είναι υπαιτιότητα του πελάτη και φυσικά οι δαπάνες αυτές περιλαμβάνονται στην εγγύηση.

Σε όλες τις περιπτώσεις, το κόστος της εργασίας που περιλαμβάνεται αναλαμβάνεται από τον πελάτη.

Υποχρεώσεις πελάτη

  • Εάν τα κουφώματα είναι μέχρι 1500 μέτρα από τη θάλασσα, είναι αναγκαίο να καθαρίζονται κάθε 45 ημέρες, λόγω του φαινομένου της αλατούχας ομίχλης.
  • Επιπλέον, ο πελάτης θα είναι υπεύθυνος για το γενικό σέρβις των κουφωμάτων κάθε 3 χρόνια, έτσι ώστε να διατηρείται η σωστή λειτουργία.
  • Σχετικά με την αντοχή των χρωμάτων απομίμησης ξύλου, εξαιρείται της εγγύησης και ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχει καμία εγγύηση από οποιαδήποτε εταιρεία στην παραγωγή χρωμάτων.